Välkommen på Tjejkväll hos Varpsund Home of Shooting!
19 september kl. 17-21

Ungefärliga hålltider

17 – 19 Skytte

19 – 21 Mingel med tilltugg och visning av anläggningen, samt vapen- & klädpresentation. Vi kommer också få en föreläsning om skytte & vapen av Rebecka Bergkvist, flerfaldig VM- och SM-medaljör i FITASC-sporting! Och efter det finns det mer tid för mingel och shopping. 

Vi börjar alltså kvällen utomhus med hagel- och kulskytte*. Instruktörer kommer finns på varje station, så ta chansen att få tips och vässa ditt skytte! Även Rebecka Bergkvist kommer att finnas tillgänglig för expertråd. Efter det går vi in i butiken för mingel, intressant föreläsning av Rebecka om jakt och skytte, samt möjlighet till shopping. Vi kommer presentera compactmodeller från olika leverantörer och kommer ha fördelaktiga erbjudanden och paketpriser.

Jaktbutiken Huntway är också inbjuden och kommer visa jaktkläder för tjejer. De kommer ha med sig kläder från Beretta, Sitka Gear, Ridgeline, Merkel Gear, Jagdhund och X JAGD, och allt går att köpa på plats.

Alla deltagare kommer få en goodiebag innehållande bl.a. smakprov på hundfoder från Magnusson Petfood & rabattcheck från både Huntway och Varpsund Home of Shooting.

Ta tillfället i akt att få råd och diskutera alternativ med Varpsunds duktiga personal samt proffset Rebecka Bergkvist! Anette Paulsson från Huntway och Ewa Ekfeldt från Magnusson Petfood AB kommer också vara på plats för att ge råd och svara på frågor. Ewa Ekfeldt är, förutom hundmatsexpert, också en erfaren jägare, provledare för jägarexamen och går trafikeftersök för NVR. 

Ser fram emot en trevlig och givande kväll!

OSA till anmalan@varpsund.se senast den 15 september. 

*Vapen finns att låna och Varpsund bjuder på ammunition.

×