Kikarsikten

Kikarsikten

Hos oss på Varpsund Home of Shooting finner du ett bre utbud utav kikarsikten ifrån dom ledande tillverkarna 

SWAROVSKI Z8I

SWAROVSKI OPTIK presenterar ett nytt kikarsikte på IWA 2016: Z8i. Det här mästerverket från SWAROVSKI OPTIK utmärker sig genom en 8x-zoom som har integrerats i en förbluffande smal mellantub på 30 mm och därmed kan anpassas för alla vapen.
Z8i är ett högkvalitativt kikarsikte som saknar tidigare motstycke i jaktvärlden.  Kronan på verket är dess avancerade optiska system som ger snabb uppfattning av målet.

FLEXCHANGE – det första omställbara 4A-IF-riktmedlet – gör det möjligt att anpassa Z8i till många olika jaktsituationer.

Det flexibla ballistiktornet (BTF) kan användas som topp- och sidotorn samt kombineras med valfritt riktmedel. Z8i kommer att finnas tillgängligt hos utvalda återförsäljare i fyra olika modeller från juni 2016 .

 

Finns i följande modeller:
Z8i 1-8×24
Z8i 1,7-13,3×42 P
Z8i 2-16×50 P
Z8i 2,3-18×56 P

SWAROVSKI Z6I

Den eleganta utseende döljer state-of-the-art teknik som ger dig maximal prestanda i det avgörande ögonblicket. Den Z6 (i) ger inga kompromisser när det gäller enastående optisk prestanda. Det stora zoomomfånget, hårkorset som kan användas som belysta eller obelysta, och den stora ögonavlastning ger större flexibilitet, högre precision och ökad säkerhet vid jakt. Dess smarta SWAROLIGHT funktion hårkorset är påslagen när du flyttar in i skjutläge. Det sparar tid och energi, och ser till att du kan fokusera på den huvudsakliga verksamheten till hands.

 

 

Finns i följande modeller:
1-6×24
1-6×24 EE Z6(i)
1.7-10×42 (BT) Z6(i)
2-12×50 (BT) Z6(i)
2.5-15×44 P (BT) Z6(i)
2.5-15×56 P (BT) Z6(i)
3-18×50 P (BT) Z6(i)
5-30×50 P (BT)

STEINER RANGER

Med Steiner Ranger serien så får du riktigt bra optik som även ligger bra i pris.

 

Finns i följande modeller:

1-4×24
2-8×42
3-12×56

STEINER NIGHTHUNTER XTREME

Nighthunter Xtreme är helt rätt namn för dessa kikarsikten. 94% ljustransmission i det synliga färgspektrat, extremt hög optisk kvalitet med HD-linser, paketerat i ett robust hölje med genomtänkta detaljer är siktena gjorda för en sak. Jakt.

Nighthunter Extreme siktena har en knivskarp belyst röd riktpunkt. Det röda ljusets våglängd är anpassat så det har minimal negativ inverkan på skyttens mörkerseende. Punkten är steglöst justerbar i styrka och fungerar perfekt från drevjakt i starkt solljus till mörkaste vakjakt. Belysningen har automatisk avstängning efter tre timmar.

Steiner är pionjärer inom optikutveckling och ligger i yttersta framkant gällande innovationer för förbättrad optisk prestanda och högsta möjliga ljustransmission.

Den unika robusta designen är gjord för tuff användning och extrema miljöer. Perfekt för riktiga jägare alltså.

Oavsett vad, var eller hur du jagar, ger Steiner Nighthunter Extreme dig allt du behöver för dina speciella krav. De fyra modellerna med fem gångers zoom är utformade för jägaren som ställer extremt höga krav på sin utrustning och bedriver jakt med passion och entusiasm. Varje sikte är utformat för att ge en lyckad jaktupplevelse.

 

Finns i följande modeller:

1-5X24
1,6-8X42
2-10X50
3,12X56

AIMPOINT VID RIKTIGT SNABBA SKOTT

Både vid jakt och under en sportskyttetävling gäller det att kunna handla snabbt och då måste du vara redo att göra det. Ett Aimpoint® sikte ger dig en enorm fördel. När du siktar med båda ögonen öppna ser du samtidigt omgivningarna runt det du siktar på. Så snart den röda punkten pekar på ditt mål är du redo att trycka på avtryckaren.

Vi på Varpsund är glada över att vara Testcenter för Aimpoint detta ger er möjligheten att prova många av produkterna innan ni bestämmer er.
Vi har många modeller hemma på lager.

 

 

×