Biografskytte

Biografskytte

Inomhusanläggning för skytte med riktiga vapen och skarp ammunition. 

Använd ditt eget vapen eller hyr ett av våra. Välj sedan från en lång lista av spännande jaktscener på olika europeiska och afrikanska djur. Du skjuter, filmen fryser och du ser genast var ditt skott satt, realistisk och nyttig övning.
5 skyttar kan skjuta samtidigt.

Boka instruktion om du önskar.

Såhär går biografskytte till

För att du som kund skall slippa stå i kö så sker allt skytte efter tidsbokning. Tidsbokningen gör du på vår hemsida www.varpsund.se, du får en bekräftelse och ett sms som påminnelse. Kom gärna lite innan så att du har tid att förbereda dig.

Ni kan vara maximalt 5 personer samtidigt inne på biografen, naturligtvis kan gruppen som bokar tid vara större än så.

Hos oss använder vi endast giftfri ammunition i biografen, de märken vi använder är Cineshot, Sako Indoor och Sellier Bellot Screen Ammo. Denna ammunition finns i följande kalibrar. 223, 6,5×55, 7×57, 308, 30-06, 300 win mag, 8x57js, 9,3×62. Har ni någon annan udda kaliber, så skall kvalitetsammunition som Norma användas.

Ej tillåten ammunition är, all militär ammunition, podium, partisan, scandium, barnul. eller annan billig ammunition.

Skott i golv, väggar, tak och projektorlåda kostar  1500 kronor vid varje enskilt tillfälle

Ventilationssystem eller annan känslig teknik ersätts i varje enskilt fall utifrån faktisk reparationskostnad

 

Vi kommer att ha ett brett urval av vapen som du kan hyra.

Inskjutningstunnel

I anslutning till banan har vi en inskjutningstunnel på 100 meter. Perfekt för att testa ny ammunition eller det nya kikarsiktet, eller varför inte skjuta in bössan inför långhållsskytte.

Biografskytte

Inomhusanläggning för skytte med riktiga vapen och skarp ammunition. Du skjuter, filmen fryser och du ser genast var ditt skott satt, realistisk och nyttig övning.

Älgbanan

Traditionell 80 meters löpande älg, elektronisk markering och automatisk utskrift av skjutresultat. Banan är godkänd för jägarexamen. Du bokar banan och har den för dig själv eller din medskyttar.

Sportingbanor

Vi har tre sportingbanor med totalt 26 maskiner, det finns duvor för alla behov och nivåer från lätt till utmanande.

×