Handkikare

Handkikare

Hos oss på Varpsund Home of Shooting finner du ett bre utbud utav handkikare ifrån dom ledande tillverkarna

SWAROVSKI CL Companion 8X30B

Den är inte bara en kompakt liten kikare: den är en anspråkslös följeslagare på drevjakten som inte är i vägen när du siktar.
Med ett synfält på 124 meter ger CL Companion 8X30 dig en bra överblick.

 

EL SERIES

Swarovski EL-kikaren är ett teleoptikmästerverk. Den är banbrytande i fråga om optisk perfektion, precision och elegant utformning. Den är utrustad med SWAROVISION-teknik och dess optimala färgåtergivning och kantskärpa gör den spännande att använda. Det legendariska öppna EL-greppet vittnar om företagets strävan efter bästa möjliga ergonomiska utformning. FieldPro – paketets bärremmar och skydd tar dessutom komforten till en helt ny nivå.

Finns i följande modeller: EL 32, EL 42, EL 50

 

SWAROVSKI EL RANGE

Perfekt för jakt i bergen men fungerar lika bra på pyrschen. EL Range – kikaren är utrustad med toppmodern konventionell optik och har inbyggd lutningsgivare och avståndsmätare, som tack vare det unika
vinkelskottsprogrammet visar korrigerat skottavstånd eller också vinkeln.

Finns i följande modeller:
8×42 W B
10X42 W B

 

STEINER 8X32, 8X42, 10X42 OCH 8X56

Steiners produktmix har kompletterats med den nya RangerPro Modellen som sätter en ny standard för kvalitet och prestanda i denna prisklass. Kikaren har ett stort synfält. High Contrast linserna ger förbättrad färgåtergivning och högre upplösning.

Gummiarmering har ett nytt fiskfjällsmönster som gör den mer greppvänlig, speciellt mjuka tumgrepp gör kikaren bekväm att använda, även vid längre observationer. Armeringen fungerar även som ljuddämpare och stötupptagare.

Dessa kikare har en design och tillförlitlighet som gör dem till idealiska följeslagare för jägare som uppskattar optisk kvalitet och användarvänlighet.

Finns i modellerna: 8×32, 8×42, 10×42 och 8×56.

Levereras med ett stort antal praktiska tillbehör bland annat okularskydd i neopren och ergonomisk non slip nackrem.

 

OBSERVER 8X42

The new Observer series are designed for a versatile use to match any situation under all conditions. Two full sized models in a lightweight design provide comfortable ergonomics for long-term observation, bright images, crisp resolution and a wide field of view. Hardly any other binocular gets you so close with such clear, sharp detail, for so little budget.

A versatile all-round binocular. Lightweight with bright images until twilight.

The perfect allround companion.
For anyone who demand versatile capability in their optics.
10 year warranty.

 

×