Hagelvapen

Hagelvapen

I vår vapenbunker tillhandahåller vi marknadens bästa sortiment. Du finner också ett sortiment begagnade vapen som vi kontrollerat innan försäljning. Vi byter/köper även in begagnade vapen.
 
Vi saluför följande fabrikat:
 
Hagelvapen:
Beretta, Browning, Benelli, Perazzi, mfl.

BERETTA SILVER PIGEON 1

Beretta Silver Pigeon I gör Berettas 680-familj komplett.

Vapnet har samma högkvalitativa mekanism som övriga inom 680-familjen. En enkel men elegant gravyr och en något enklare valnöt i stocken gör detta vapen till en mycket prisvärd instegsmodell i Berettas hagelbocksegment.

Vapnet levereras i koffert med fem choker, chokenyckel och extra bakkappa.

Piplängd: 66, 71, 76cm

Finns även i vänster

 

BERETTA SILVER PIGEON 1 STÄLLBAR KOLVKAM

Beretta 686 Silver Pigeon I med justerbar kolv

Beretta 686 Silver Pigeon I med justerbar kolv ger modellen ytterligare en dimension. Justeringsmekanismen är helt nyutvecklad och mer användarvänlig än tidigare system. Den är justerbar både i höjd och sidled.

Med den justerbara kolven kan man verkligen använda vapnet under hela dess livslängd. Även om dina egna förutsättningar förändras rent kroppsligt. Något man också ofta missar är att anpassa vapnet utifrån årstid och klädmängd, anlägget skiljer sig markant mellan en tunn skjorta och väst och den tjocka vinterjackan vid gåsjakten i december. För att förenkla denna justering finns det som tillval ett flertal bakkappor i olika material och tjocklek att välja mellan. Allt för att vapnet ska ha en så optimal passning som möjligt.

Vapnet levereras i koffert med fem choker, chokenyckel och extra bakkappa.

Piplängd: 71, 76c 

Finns även i vänst

BERETTA 692

Nya pipor, breddad låda och förbättrad justerbarhet

En hagelbock med helt nya pipor, bredare låda och förbättrad justerbarhet är det inte frågan om en face lift utan det är ett helt nytt vapen byggt på den extremt pålitliga 680-lådan.

Vapnet är utrustat med nykonstruerade Steelium Plus pipor, den stora nyheten är att koningen i pipan är drygt fem gånger så lång som i 682an. Detta ger bättre balans och mer harmoniska skjutegenskaper. Mindre rekyl , mindre pipresning samt jämnare och tätare hagelsvärm. Nytt är även utstickande Optimabore HP-choker med färgkodning, trap-modellen har fast borrning.

För att uppnå optimal balans med de nya piporna är lådan breddad med 1,3 mm och har fått en design som påminner om DT11.

Beretta 692 har det nya B-FAST systemet (Beretta Fast Adjustment System Technology): ett förbättrat system för kolvkamsjustering;balansvikter i kolven och på den kommande X Trap-modellen även justerbar spång.

Det nya systemet för den justerbarakolvkamen är tillverkat i stål och aluminium med minnesfunktion och har fler justermöjligheter med större justerbarhet och enklare hantering. Varje vapen är exakt balanserat från fabrik.Vill man justera efter egna önskemål är det mycket enkelt med de extra balansvikterna på 4 x 20 gram som följer med vapnet. För att uppnå maximal effekt med minimal viktökning är vikterna är placerade på en bult i kolven så långt som möjligt från ledbultarna. Kolven avslutas med Berettas patenterade Micro Core bakkappa.

BERETTA A300, FINNS ÄVEN I SYNTET

En äkta mjukskjutande italiensktillverkad Beretta halvautomat.

Lådan är precisionsfräst ur ett stycke solid specialaluminium som anodiserats till en behaglig mattsvart ton för att ge bästa korrosionsmotsånd och minimera störande reflexer. De rörliga delarna är i stål och lätta metallegeringar av hög kvalitet. Alla metalldelar skyddas av speciella ytbehandlingar för att ge maximal motståndskraft. Den bakre änden av lådan är ergonomiskt utformad och övergår på ett naturligt sätt i kolvhalsen, vilket möjliggör snabbt och instinktivt skytte. Lådans överdel har frästa spår för ett smidigt montage av optik.

Varbygeln är tillverkad i höghållfast polymerplast, öppningen har blivit större och har fått ny form vilket gör det enklare att komma åt avtryckaren, även med handskar på. Det kromade slutstycket med slutstycksspak motstår rost och slitage och utför sitt arbete med stor pålitlighet. Säkringstangeten har blvit större och sitter försänkt för att minimera risken för oasiktlig säkring/osäkring. Den kan vändas för att anpassas till vänsterhänta skyttar. Avtryckaren är kromad.

Framstocksmutten i polymer har fått ny form och har integrerad rembygelfäste.

Piplängd: 66, 71 76cm

BENELLI COMFORT

Marknadens snabbaste halvautomat med ComforTech™ kolv. detta revolutionerande system reducerar rekylen upp till 48% och pipuppslaget med 15%. Ett set med mellanlägg gör det lätt att justera dropp och skränkning. halkfritt grepp. Stålhagelgodkänd. CrioTech™ pipa.

BENELLIE M2 EUROPEAN

På denna variant av Benelli M2 sitter det en syntetkolv med rejäl rekyldämpande bakkappa. Modellen är extremt driftsäker och laddar om med det mesta man kan tänkas mata den med. Vapnet levereras med 3 choker och en bricka för justering av drop. Magasinet är anpassat efter svensk jaktlagstiftning.

BENELLI BECCACCIA SUPREME

Denna uppdaterade variant av Benellis lättviktsvapen har fått valnöt av hög kvalitet med Elegance skyddssystem vilket gör trät mer tåligt mot repor och mot vädrets makter utan att för den del ge en lackad eller plastig känsla. Den nya Ampliator-choken (spreader-choke) ger snabbare och perfekt formad hagelspridning på 10-20 meters avstånd. Kolfiberspången har ett mitt-korn i metall och ett fiberoptiskt korn längst fram.

Beccaccia Supreme väger endast 2,75 kg med 61 cm pipa och är perfekt för den rörliga jakten. Den perfekta balansen gör vapnet instinktiv att använda och trots att det är så lätt är det enkelt att komma till andra och tredje skottet med distinkt anlägg.

FRANCHI FALCONET S

Den första hagelbocken med kallbearbetade pipor. Som standard har vapnet en Franchi Slip Pad bakkappa, som fungerar utmärkt när vapnet lyfts snabbt: fastnar inte i kläderna tack vare en glatt överdel kombinerat med en gummiyta. Godkänd för stålhagel.

Kaliber: 12/76 och 20/76
Spångbredd:7 mm, Truglo®
Piplängd: 66, 71 cm, 5 utbytbara choker.
Vikt: ca. 2,7 kg
Kolv av valnöt med H2O Barrier System®
Bakkappa: Franchi Slip Pad®
Enkeltryck: pipväljare, ejektorer

×