Min Sida

För att kunna boka skjutbana behöver du vara inloggad. Logga in eller registrera dig som kund via KUNDREGISTRERING.
Glömt lösenordet?

 

Här ser du alla dina bokningar.  Behöver du boka av din tid fungerar det endast fram till 24 timmar innan din bokning. Därefter ersätts avboka-länken med en nedräkning till din bokade tid. Vi uppskattar ändå om du kontaktar oss om du får förhinder närmare inpå din bokade tid, men enligt våra regler debiteras avbokad tid senare än 24 timmar. Se våra bokningsregler i fliken ovan.

Glömt lösenordet?

 

Här kan du se och ändra dina användaruppgifter

Skriv in ditt nuvarande lösenord och det du vill byta till.

Bokningsinformation, säkerhet och regler

Kundregistrering och ”Min sida”

För att kunna boka skjutbana på Varpsund behöver du vara registrerad kund på Varpsund. Du registrerar dig genom att skriva in dina uppgifter och väljer lösenord. Därefter kan du lätt boka och även se dina bokningar via ”Min sida”. Här ändrar du också dina uppgifter eller ditt lösenord, och du kan även boka av din tid via sidan.

Kund sedan tidigare

Alla kunder som bokat skjutbana tidigare flyttas över till det nya systemet. Du loggar in med din e-post adress och väljer sedan byt lösenord. Skriv in ditt mobilnummer om det inte är inskrivet, eller uppdatera om det behövs. Ändra även användarnamnet till ditt för och efternamn om det inte redan står. Får du problem, skicka ett mail till varpsund@varpsund.se, eller ring oss så hjälper vi dig.

Bokning och avbokning

Hos oss är du välkommen att boka skjutbana hur långt fram i tiden som helst. Behöver du avboka behöver det ske senast 24 timmar innan din bokade tid. Systemet godkänner inte avbokning senare än det. Uteblir du från din bokade tid debiterar vi kostnaden för bokningen.

Ombokning

Vill du boka om behöver du först boka av din tid, och sedan göra en ny bokning. Samma avbokningsregler som ovan gäller, dvs detta behöver göras inom 24 timmar från den bokade tiden.

Säkerhet

OBS!  Du måste läsa och godkänna våra säkerhetsföreskrifter inför ditt besök. Du godkänner det genom att bocka i rutan vid bokning.

Instruktör

Det är möjligt att boka två instruktörer per timme. Om du väljer instruktör när du bokar och får ett meddelande om att det inte går att boka instruktör, beror det på att de två som är tillgängliga redan är bokade, och din bokning går inte igenom.  Du behöver därför välja en annan tid och  du ser en markering (röd prick) på de tider som du inte kan boka med instruktör.  Kan du bara en viss tid är du välkommen att kontakta oss för att höra om det är möjligt att ändå få en instruktör. Ibland är vi fler och det går att ordna. Vi försöker alltid göra vad vi kan för att hjälpa till.

Medlem

Om du är medlem hos oss har du rabatt på skjutbanorna, vilket du anger när det är dags att betala. Läs mer här hur du kan bli medlem och och vilka fördelar som finns.

Priser

Här hittar du priser för skjutbanor och ammunition.

×