Arbeta hos oss

VILL DU ARBETA PÅ VARPSUND SKJUTBANOR OCH BUTIK?

Välkommen till oss och var med och ta verksamheten in i framtiden!

Varpsunds verksamhet fyller 10 år i augusti i år och har idag skjutbiograf, älgbana, inskjutningstunnel, 4st hagelbanor samt en Jaktiabutik. Vi kommer även öppna en ny och unik inomhusanläggning som vänder sig till tjänsteskyttar och dynamiska skyttar.

Nu utvecklar vi verksamheten och söker dig som vill vara med oss in i framtiden. Om du är intresserad, läs och känn efter att du passar in i beskrivningen nedan.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet och känsla för service, försäljning och goda kunskaper inom vapen, skytte och jakt. Om du har någon kunskapslucka så är det viktigaste för oss att du vill lära dig mer och utvecklas.Vi finns här för att stödja dig.

  • Du har som målsättning att alltid överträffa kundens förväntningar.
  • Du är en lagspelare som bidrar till ett gott samarbete och till Varpsunds goda arbetsklimat. Ett bra team är viktigt för oss.
  • Du ser vad som behöver göras. För dig är det självklart att ta initiativ.
  • Du ställer höga krav på dig själv och din arbetsplats
  • Ordning och reda är naturligt för dig.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och röra sig om allt från butiksförsäljning till att tillsammans med oss planera och lägga upp butikens sortiment. Visst administrativt arbete ingår också, vid sidan av praktiskt arbete utomhus och inomhus på den befintliga anläggningen samt i den nya verksamheten. Tunga lyft förekommer. Vi ser också gärna att du hjälper till att instruera våra kunder i både kulskytte och hagelskytte och hjälper till att planera våra kundevent.

Vi söker dig som i första hand vill arbeta heltid men det finns även möjlighet till deltid. Tjänsten innebär även schemalagt kvälls- och helgarbete. Vid rekryteringen kommer till sist din personlighet att vara det som väger tyngst.  

Är det något för dig?

Välkommen med din ansökan och CV på mail till Carl.morner@varpsund.se

Här kan du ladda ner platsannonsen som pdf

Titta gärna runt här på vår webbplats eller nya anläggningen www.varpsundarena.se alternativt på facebook.

×